Waarom maken wij deze site?

Wij willen informatie geven zodat kinderen en vaders en moeders weten dat een tekenbeet gevaarlijk kan zijn.
Ook dat ze weten waar ze op moeten letten,wat ze moeten doen als ze gebeten worden dooreen teek.
Wij willen ook kinderen waarschuwen voor gevaren van een tekenbeet,dat ze begrijpen dat je nooit de gevolgen van een tekenbeet moet onderschatten.
Omdat er voor kinderen niets over onderwerp op internet te vinden is, willen wij een site maken om alles wat wij over dit onderwerp weten door te geven.
Want voorkomen is beter dan genezen.
Onze juf heeft ook de ziekte van lyme en daardoor was ze heel lang ziek. Ze kon toen geen les geven en dat was niet zo erg leuk !!
We hebben deze site ook gemaakt om er zelf iets van te leren: informatie opzoeken en er een verhaaltje van maken, samenwerken om een mooie leerzame website te maken.
We hopen natuurlijk dat we een prijs verdienen, maar het belangrijkste is dat iedereen die onze site leest veel heeft aan de informatie die we verzameld hebben. En er ook wat van kunnen leren.

Groep 7 & 8 van de Juliana van Stolbergschool uit Sint Maartensdijk